Bulvár

Egész életében félt a szomszéd pitbulljától – Amíg az meg nem mentette az életét

  • Szerző:nuus
  • 2019.12.10 | 07:22
  • trendindex: 5

Ismét bebizonyosodott, hogy nem létezik olyan, hogy „veszélyes kutyafajta".

Aki csak ismeri a Simba névre hallgató pitbull kutyát, egyszerűen imádja – legalábbis majdnem mindenki. Simba kedves, játékos és egyáltalán nem agresszív, annak ellenére, hogy sokan az egész fajtát annak tartják. Az egyik szomszédja, egy idős néni viszont éppen azok táborába tartozik, akik félnek tőle és inkább nagy ívben elkerülik. A kutya gazdájának, Mehanának elmondása szerint a néni soha nem hagyta, hogy Simba köszöntse őt vagy akár közelebb menjen hozzá ismerkedni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Arjanit Mehana (@arjanitmehana) által megosztott bejegyzés,

Ez ma már másként van egy eseménynek köszönhetően, ami akkor történt, amikor Simba és Mehana éppen hazafelé tartottak egy sétából. A kutya ugyanis megállt a szomszéd hölgy ajtaja előtt és nem volt hajlandó tovább menni, a gazdája hiába próbálta elhúzni onnan. Perceken belül ő is felismerte, hogy mi miatt állt meg a kedvence: halk segélykérés hallatszott az ajtó másik oldaláról. Mikor nagy nehezen bejutottak a lakásba, kiderült, hogy a fent említett szomszéd néni elesett és eltörte a csípőcsontját. Amikor rátaláltak, már két napja feküdt ilyen állapotban, és ha Simba nem figyel fel rá, valószínűleg már nem élne.

Ez persze a hölgy gondolkodását is teljes mértékben megváltoztatta: „Köszönöm hogy meghallottál, te édes kutyus” – hálálkodott.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Arnold Schwarzenegger nagypapa lett
  • szerző:nuus
  • 2020. 08. 10.