Zene

Miley Cyrus úgy énekel Elton Johnt, hogy az állunk leesik

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.11 | 12:16

A leköszönő brit ikon slágereit fiatal énekesek éltetik tovább.

Április 10-én Miley Cyrus úgy énekelt Elton Johnt, hogy a hátunkon feláll a szőr. A nyugdíjba vonuló, veterán brit zenész az I’m Still Standing-A GRAMMY® Salute című műsorhoz hívta meg az énekesnőt, akinek szenzációsan sikerült a The Bitch Is Back című Elton-szerzeményt előadni:

 

Maga a maestro így méltatta a teljesítményt:

Erről van szó, kérem, így kell beragyogni az #EltonSalute-ot! Miley tényleg beleadott apait-anyait!

A dal csúcspontján, abban a fémes cuccban felejthetetlen, amit alakított.

Rajta kívül Alessia Cara, Kesha, Lady Gaga, Miranda Lambert, John Legend, a Little Big Town, Chris Martin, Shawn Mendes, Maren Morris és SZA is fellép a tribute-műsor szerda esti kiadásában, mely a brit dalszerző-énekes életműve előtt tiszteleg.

Készült egy dupla feldolgozásalbum is, további művészek bevonásával. A Revamp & Restoration című korongokon Vince Gill és Don Henley, a Killers, Miranda Lambert, Demi Lovato, Maren Morris, Willie Nelson, P!nk, Logic, Ed Sheeran, Sam Smith és Chris Stapleton neve is szerepel.

Hatalmas bók az, mikor egy művész annyira szereti a dalodat, hogy energiákat fektet abba, hogy a saját szájíze szerint adja elő. Bernie Taupin dalszerző kollégámmal lúdbőröztünk, hogy az énekesek, akiket nagyra becsülünk és tisztelünk, a saját egyéniségüket is beletették a lemezek munkálatai során. Ettől különleges fordulatot vett a történet; azt jelzi, hogy szerzeményeink ma is érvényesek, és egy új korosztályt is meg képesek így szólítani. Köszönet a nagylelkűségükért!

– hozza a Hollywoodlife a 70 éves művész sorait.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.