Zene

Kurt Cobain lánya elvált, és az ex-férjével együtt ment apja híres gitárja is

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.16 | 12:39

Bár a meccs még nincs teljesen lejátszva állítólag, de ha így marad, akkor a rajongók ezt a veszteséget soha nem fogják megbocsátani Frances Bean Cobain-nek.

Az, hogy Kurt Cobain 25 éves lánya válik, még nem akkora tragédia, nem ez az első felbomló házasság az emberiség történetében. Az viszont már tényleg nagy para, hogy ez hatással van a zenész és egykori zenekara emlékére, illetve a hozzá köthető első számú ereklyére is. Ez pedig nem más, mint az a Martin gitár, amin akkor játszott Kurt Cobain, amikor az MTV Unplugged című, ma már kultikus jelentőségű műsorában a Nirvánával fellépett.

A válás és az osztozkodás aránylag rendben zajlott, mert az ex-férj, Isaiah Silva semmire nem volt jogosult a Cobain vagyonból. Viszont a legendás gitárt meg nem adja ki a kezéből, mondván, azt Frances Bean Cobain még korábban neki ajándékozta szerelme jeléül. A lány ezt tagadja, de a gitár, aminek értéke többmillió dollár, a férfinél van, így ezügyben valószínűleg pereskedés várható, hacsak meg nem egyeznek a színfalak mögött. Frances Bean Cobain mindenképpen szeretné visszakapni apja gitárját, mert mint elmondta, annak is a családi emlékek és ereklyék közt van a helye.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló