Zene

NSYNC vagy Ye lenne a következő Coachella fő attrakciója? Esetleg Gambino?

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.03 | 15:47

Kim Kardashian férje mellett Justin Timberlake és Donald Glover is ott van a pakliban.

Máris beindult a spekuláció, kik lehetnek a következő év headlinerei a Coachellán. Az eddigi mozgásokat legügyesebben megjósoló Hits Daily Double véleményére érdemes odafigyelni, ugyanis a magazin 2015-ben és 2017-ben is eltalálta a fő attrakciókat.

De Beyonce-ra is – hiteles forrásaikból – kötöttek fogadást két éve, így jó esély van arra, hogy most is bekövetkezik, amit megneveznek:

jövő áprilisban Ye

lesz szerintük a monstre fesztivál fő fellépője.

 

View this post on Instagram

 

A rap battle to end all rap battles. #tbt Link in bio for more ??? @kanyewest sketches.

A post shared by Saturday Night Live – SNL (@nbcsnl) on

Kanye Westként már kétszer koptatta a 41 éves rapper a világot jelentő deszkákat: 2006 és 2011 során. A kiszámíthatatlan művész biztosan egy újabb szintre vinné spontaneitását; de állítólag egy másik színesbőrű csodabogárral is számolhatunk a rendezvényen. Childish Gambino az esti műsorsávban léphetne jövőre színpadra, már ha a lábai erre alkalmassá teszik.

 

View this post on Instagram

 

feels like summer. link in bio. @justin_richburg

A post shared by Donald Glover (@childishgambino) on

2012-ben már feltűnt Donald Glover ezen személyisége a kulthelyen, de akkor még csak a hervasztó délután hármas kezdéssel érhette be. Azóta a Star Wars révén globális népszerűségre tett szert…

via GIPHY

 

..így a többdimenziós komikus simán elvinne egy főműsort. Ha vállalja a fellépést, és rapper énjét nem teszi még takarékra.

Justin Timberlake viszont elsőzhetne

– bármilyen hihetetlenül is hangzik. Döbbenetes, de a 37 éves szupersztár még nem vett részt ebben a rangos felfordulásban. Pláne, hogy idén a Destiny’s Child összeállt Beyonce révén, most egy NSYNC visszatérő buli is dukálna. A Daily Mail emlékeztet, hogy az előzetes jegyértékesítés már júniusban elindult, de az esemény részletei hivatalosan csak jövő januárban fognak napvilágot látni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.