Tech

A Samsung rájött, hogyan nem fog felrobbanni a legújabb csúcstelefonja

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.18 | 18:33

A konkurenciával gyártatják majd le hozzá az akksikat, így talán nem járnak úgy, mint a Note 7-tel.

global-mkt-galaxy-s7-overview-galaxy-s7_overview_kv
(kép: samsung.com)

Hamarosan most már tényleg bemutatásra kerül a dél-koreai gyártó legújabb csúcstelefonja, a Samsung Galaxy S8, addig is az okostelefonnal kapcsolatos legfrissebb hír szerint úgy tűnik, hogy a Samsungnál tutira akarnak menni, így az S8 akkumulátorainak gyártását másra bízzák. Az egyik beszállítójuk pedig a Sony lesz.

Samsung tavaly majdnem belerokkant abba, hogy egy gyártási hiba miatt több Note 7-es phabletje is kiégett, be kellett szüntetni a gyártást, és visszahívni a piacról a telefont. Még egy ilyet valószínűleg nem élne túl a cég, lehet, hogy már vállalni sem merik a hiba kockázatát, így inkább másra bízzák a kényes alkatrészek elkészítését.

Bár elsőre furcsán hangzik az együttműködés, azon túl, hogy egymás legnagyobb konkurensei, ezek a cége néha össze is dolgoznak. A Sony rendszeresen gyárt például akkumulátorokat és optikákat más gyártók okostelefonjaihoz, a Samsung pedig a kijelzőkben erős, többek között az Apple-lel kötöttek nemrég egy hatalmas szerződést, így továbbra is a legnagyobb konkurens szállítja majd a képernyőket az iPhone-okhoz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló