Infotech

Végre, itt a megoldás a kiszivárgó szexvideók ellen

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.19 | 18:30

Ahol igény jelentkezik, ott előbb-utóbb megoldást is kínálnak. A kulcs a kettős kódolás, így nem lehet visszaélni a felvétellel.

szexvideo

A házi szexvideó elég jó módszer lehet arra, hogy feldobjon egy kapcsolatot, csak rendkívül kellemetlen lehet, ha nyilvánosságra kerül. Mi van, ha elhagyjuk a hordozó eszközt (ma már jobbára telefont), esetleg ellopják vagy hacker töri fel, ne adj’ Isten egy szakítás után az egyik fél zsarolásra akarja felhasználni?

A Rumuki app erre a problémára kínál elég modern megoldást, egyelőre csak iOS-en, de hamarosan Androidon is. A kulcs a kettős kódolás, amit elég régóta használnak már, csak egy zseniális ötlet kellett hozzá, hogy pont erre a kényes témára alkalmazzák: az elkészült intim videót két jelszóval kódolják le, és az egyiket az egyik, a másikat a másik fél telefonján tárolja.

Maga a Rumiku nem tárolja a videót, az a felek telefonján marad, és elég. Ha bármelyikük a törlés mellett dönt, a felvétel örökre elvész, a másik telefonról sem lehet már hozzáférni a kulcs hiányában. Az eredmény az lesz, hogy a partnerek csak közös megegyezéssel férhetnek hozzá, a visszaélések így ki vannak zárva.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló