Érdekes

Az állítja ő Maddie McCann – most saját szülei leplezték le

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.26 | 10:18

Durva dolgokat állítanak a lányról.

Julia Wendell néhány héttel ezelőtt felrobbantotta az internetet, amikor azt állította, ő a 16 évvel ezelőtt elrabolt Maddie McCann. Julia a McCann szülőkkel szerette volna felvenni a kapcsolatot, és DNS-tesztet kért. Az interneten rengeteg támadást kapott, a legtöbben ugyanis azzal vádolták, hogy csak kitalálta az egészet és a figyelemfelkeltés a célja.

Julia azonban állította, hogy minden jel arra mutat, hogy ő Maddie. Anyajegyeket mutatott a testén, melyek ugyanott helyezkednek el, mint az eltűnt kislány anyajegyei és a szemében látható foltot is bizonyítékként használta. Ezen felül azt állította, hogy nincsenek emlékei a gyerekkorából, nincs meg az anyakönyvi kivonata és szülei hazudtak az életkoráról is.

Hosszú hallgatás után viszont megszólaltak Julia szülei. Egy közleményt adtak ki:

“Számunkra, mint család számára egyértelmű, hogy Julia a lányunk, unokánk, húgunk, unokahúgunk, unokatestvérünk és mostohalányunk. Vannak emlékeink, vannak képeink. Juliának ezek a fotók is megvannak, amelyeket a családi otthonunkból vitt magával, a születési anyakönyvi kivonattal és számos, kórházi elbocsátással kapcsolatos dokumentummal együtt. Megpróbáltunk megérteni mindent, ami Juliával történt. Számos terápiát, gyógyszereket, pszichológusokat és pszichiátereket – mindent biztosítottunk Juliának. Nem hagytuk magára.”

– írta Julia családja, akik nem tagadják, hogy a lány gyerekkorában bántalmazás áldozata volt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Meghalt Adorján András
  • szerző:nuus
  • 2023. 05. 12.