Bulvár

Hat év börtönt kapott a szextanárnő, aki 15 éves diákját csábította el

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.05 | 16:48
  • trendindex: 6

A 35 éves brit tanárnő, Kandice Barber a felszínen boldog házasságban élt és 3 gyereket nevelt, ezért mindenkit meglepett, hogy egy 15 éves kamaszfiúra vetett szemet.

Barber pikáns, kétértelmű üzenetet kezdett küldözgetni a fiúnak Snapchaten, és több szexi, fehérneműs képet is küldött magáról. Ezután egy elhagyatott helyre csábította, ahol közösült vele.

A levelezés folytatódott, olyan üzenetek kerültek elő a napokban tartott bírósági tárgyaláson, amelyekben a tanár arról érdeklődött, a fiú a fenekét vagy a melleit kedveli-e jobban, de olyan üzenet is volt, amiben a nő jelezte, hogy kénytelen pókerarccal tanítani, de biztosan el fog pirulni, ha látja.

Az aktusra összesen hatszor került sor, és bár Barber kérte áldozatát, hogy törölje az üzeneteket, a fiú a szexi képek és levelek egy részét megtartotta, ezek szolgáltak bizonyítékul a bíróságon.

Érdekesség, hogy a 3 gyerekes anya férje teljes mellszélességgel kiállt felesége mellett. Állította, hogy házasságuk tökéletes, a szex is több mint rendben van, és el sem tudja képzelni, hogy asszonya egy tanítványát rontaná meg.

Akárhogy is, a tanárnő 6 év 2 hónap börtönbüntetést kapott, az ítélet jogerős.

Még több fotó a tanárnőről itt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló