Bulvár

Elle Fanning a Vogue címlapján mosolyog

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.12 | 16:13

Sikerült kitörnie nővére, Dakota Fanning árnyékából és egyre inkább maga felé irányítja a rivaldafényt. Most éppen a Vogue címlapján tündököl.

Elle már kétéves kora óta szerepel filmekben, sorozatokban és reklámokban, Brad Pitt, Nicole Kidman és Angelina Jolie oldalán is játszott már, most éppen Sofia Coppola drámájában kapott szerepet. Bár nővére kitaposta számára az utat, még véletlenül sem rivalizálnak, sőt, mindenben támogatják egymást. Azonban arról is beszélt a Vogue interjújában, hogy bár elsőre kedvesnek tűnik, vannak rossz pillanatai.

Ez nem olyasmi, amivel dicsekedni kellene, de néha idegenekkel is megosztom, mennyire dühös tudok lenni, ha a helyzet úgy alakul

– meséli Elle.

A 19 éves amerikai színésznő hatalmas, rózsákból font virágkoszorúval a fején egyensúlyoz a Vogue júniusi címlapján. Elég romantikusra sikerült a fotó, de ez a rózsaszín báj nagyon jól áll neki:

A Vouge egy csöpögésig kedves videót is megosztott róla, amiben egy mókás szójáték szerepel a központban. A fanning ugyanis angolul annyit tesz, hogy legyezni, ezért a létező összes értelemben megjelenik ez a szócska, bár mi csak a mosolygó Elle-re tudtunk koncentrálni közben:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló