Bulvár

Megpofozni ezt a kutyust? YouTuber gazdija bántotta, botrány is lett belőle!

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.08 | 13:18

A videóban véletlenül maradt benne, ahogyan a lány imádott dobermannját lökdösi!

Nagyon nem helyénvaló, amit Brooke Houts magáról megfeledkezve tett a kutyájával.

A 21 éves, színészkedéssel is foglalkozó lány öt éve indította el YouTube csatornáját. Most a kamera – és így: a világ – színe előtt pofozta meg és lökte odébb hozzá kedvesen közeledő dobermannját.

337 ezer követője láthatta először, hogy spontán mozdulataiból mennyire süt a megvetés. Nem csoda, ha Sphinx sorsán megesik a szívünk: mi minden történhet akkor, ha nincsenek kameraközelben?

Kiabálni ezzel a cuki kutyával, megütni és a földre taszítani, miközben pont az állati heccekről készült volna a felvétel… felfoghatatlan!

Brooke nem szándékosan töltötte fel a videót, aminek a vágott változatában valahogyan benne maradt ez a megalázó jelenet. Ám ha már történetesen nyilvánosságra került, akkor a következményeket is viselnie kell– elképesztő gyűlölet-cunami érkezett válaszul.

Egy hosszú bocsánatkéréssel próbálta csillapítani az indulatokat, váltig állítván, hogy ő bizony nem állatkínzó:

Az állatok bántásának minden formájától elzárkózom. Aki már látott valóban elgyötört jószágot, annak ez egyértelmű is. Amit a videón láthattok, attól nem sérült meg sosem a kutyám.

A nem éppen kesztyűs bánásmódot azzal magyarázza ki, hogy nincs pénze kutyaiskolára.

Mindenestre sem a PETÁt, sem a Los Angeles-i Rendőrség állati kegyetlenkedésekkel foglalkozó egységét nem tudta meggyőzni: hatósági nyomozás indul Sphinx érdekében, teszi hozzá a TMZ. Hogy a csatornáját törlik-e, még az sem kizárt dolog.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.