Zene

A bizarr, szürreális animációk hete – 5 új klip, amit látni kell

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.05 | 12:13

Legújabb sorozatunkban minden héten mutatunk néhány vadonatúj klipet, amit nagy hiba lenne kihagyni. Most a Gorillaz, a Flying Lotus, Rihanna, Miguel és az Oh Sees van soron.

Gorillaz feat. Little Simz: Garage Palace

November 13-án érkezik Budapestre a Damon Albarn animált zenekaraként indult Gorillaz, amelynek legújabb klipjében egy Garage Palace nevű videójáték is feltűnik. A nigériai felmenőkkel rendelkező brit rapper, Little Simz vendégeskedésével készült szám azért is aktuális, mert pont Little Simz melegíti be majd a közönséget a novemberi Gorillaz-koncerten a Budapest Arénában.

Flying Lotus: Post Requisite

A Winston Hacking által készített klip is egy animált videó, csak itt az animáció beteg és szürreális képek vizuális orgiáját jelenti.

Oh Sees: Nite Expo

A nyáron névrövidülésen átesett Thee Oh Sees zenekar friss videója is egy bizarr animáció, amelyben a főhős egy hosszú alagútban halad, és mindenkit lekaszabol, aki csak a szeme elé kerül. Az Alex Theodoropulos által készített klip a hét egyik legviccesebb videója, érdemes végignézni.

N.E.R.D. & Rihanna: Lemon

Végre összejött a nagy kollaboráció: Pharrell Williams zenekara, a N.E.R.D és Rihanna egy dalban! A Lemon című klipet Todd Tourso & Scott Cudmore rendezte – Rihanna egy besötétített hotelszobában nyírja le Pharrell egyik táncosának a haját, majd ezután őrületes tánckoreográfia kezdődik.

Miguel: Told You So

A svájci reklámfilmes-videorendező Karim Huu Do készítette Miguel legújabb klipjét, amely igazi glitch keretbe helyezi a múltbeli és aktuálpolitikai jeleneteket a hatvanas évek fekete polgárjogi mozgalmaitól egészen a tavalyi Donald Trump-kampányig.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló