Autó

Most akár te is megveheted Tom Brady luxusautóját – fotó

  • Szerző:nuus
  • 2020.05.29 | 13:18

Több mint 95 millió forintért árulja Tom Brady luxus-Cadillacjét, amit most bárki megvehet.

Megválik szeretett autójától (az egyiktől) az amerikai futball sztárja. Tom Brady 300 ezer dollárért, azaz nagyjából 95,5 millió forintért áruja a 3 éves luxuskocsit, vagy inkább guruló luxuslakosztályt. Ez nem éppen kevés, de ha valaki egy hatszoros Super Bowl-győztes autóját akarja vezetni, akkor azért annak nyilván mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tom Brady (@tombrady) által megosztott bejegyzés,

A Tampa Bay 42 éves irányítójának Cadillac Escalade-je, amelyben 13 ezer mérföld van, egyedi kialakítású, számos extrával felszerelve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Becker Automotive Designs Inc. (@beckerautomotive) által megosztott bejegyzés,

Van benne két LCD-kijelző, több masszázsfunkciós bőrülés, fa díszítő elemek, valamint egy összecsukható asztal is, amely arra szolgált, hogy a legenda utazás közben is tudjon dolgozni. Az internetelérés pedig nyilván alap ebben a 2017-es Becker Cadillac Escalade ESV-ben. Az utasteret és a vezetőfülkét pedig egy fal választja el, ami így a koronavírus idején plusz pontot ér. Az autó egyik üléssora megnövelt lábrésszel rendelkezik, elektromos lábtámaszokkal felszerelve, így olyan, akár egy luxusrepülő kabinja. Egyszóval ebben az autóban több kényelem és luxus van, mint sokak lakásában.

Tom Brady azt mondja, nem lesz könnyű megválnia imádott autójától, amely a Brady-család része volt. Büszke az autó minden apró kis részletére, amit neki alakítottak ki, és reméli, hogy új gazdája is hasonlóan jól bánik majd vele, mint ő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tom Brady (@tombrady) által megosztott bejegyzés,

Címlapkép: Instagram 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló