Bulvár

Az egyedülálló anyák életéről mesél Heath Ledger özvegye

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.30 | 15:33

Lassan kilenc éve, hogy Heath Ledger tragikus hirtelenséggel elhunyt, Michelle Williams pedig először beszélt arról nyíltan, milyen nehézségekkel jár teljesen egyedül felnevelni közös gyermeküket.

Fotó: JEFF HAYNES / AFP
Fotó: JEFF HAYNES / AFP

A Porter magazinnak adott interjújában Williams elmondta, hogy még mindig küzd azzal, hogyan dolgozza fel, hogy a 11 éves lánya apa nélkül fog felnőni. Matilda Rose csupán kétéves volt, mikor apja, Heath Ledger drogtúladagolásban életét vesztette 2008 januárjában.

Őszintén szólva, az élet más területein abban hiszek, hogy ne küzdjünk a körülményekkel, egyszerűen csak fogadjuk el hol vagyunk, és honnan jöttünk. Minden esetben, kivéve egyet. Képes vagyok teljesen félretenni ezt a logikát, mikor Matildáról van szó. Egyszerűen nem helyes, hogy apa nélkül kell felnőnie… Egyszerűen nem helyes.

– mondta a színésznő.

Csak szeretnék otthon maradni, segíteni olyan embereken, akik rászorulnak, de boldog vagyok. Csak azért mert nem jó egyedül, nem fogok hozzámenni valakihez. Rengeteg nőt ismerek, aki ugyanebben a cipőben jár, olyanok vagyunk mint egy klub, de nem igazán szeretnénk új tagokat… mindannyian elfáradtunk.

Elmondása szerint hiába szakítottak még 2007-ben, ennyi idő alatt sem volt képes összeszednie magát, a randizásra pedig még gondolni sem tud, mióta Ledger elment.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló