Sztárok

Hoppá! Mark Hamill felfedte, hogy szerepelt majdnem az összes Star Wars-filmben

  • Szerző:nuus
  • 2020.06.25 | 11:18

A Luke Skywalkert játszó Mark Hamill elárulta, hogy az előzménytrilógia kivételével az összes Star Wars-filmben játszott, de a rajongók sose vették észre.

Azt eddig is tudtuk, hogy elég mókás figura Mark Hamill, de most kiderült, hogy még trükkösebb, mint sejteni lehetett. A Luke Skywalker szerepéről elhíresült színész nemcsak a legendás karaktert élesztette újra a Disney új trilógiájában, de álnéven az összes többi Star Wars-filmben is feltűnt.

A sztár ezt egy tweetben fedte fel, miután kiderült, hogy a The Mandalorian című sorozatba is beugrott egy titkos szerepre. Sok rajongó elkezdett gyanakodni, hogy nem ez volt Hamill egyetlen titkos szerepe a sagában – és ezt a színész rövidesen meg is erősítette.

A hangom benne van az összes SW-filmben az előzménytrilógia kivételével. Köszönöm Matthew Woodnak, hogy szerepet adott a Zsivány egyesben, a Solo-ban, és a folytatás-trilógiában

– írta a színész. (Matthew Wood a fent említett filmek fő hangmérnöke.)

Hamill azt is elárulta, hogy a ‘Patrick Williams’ álnevet felhasználva ugrott be ezekre a szerepekre. A stáblistából így kiderül, hogy a Skywalker korában például egy kémet, Az utolsó Jedi-ben pedig egy Dobbu Scay nevű szerencsejátékost játszott.

Forrás: Slash Film

Kép: IMDB/Disney


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló